Suppama HIIT

Suppama HIIT & Suppama FUN!

SUPPAMA HIIT

Navnet Suppama stammer fra SUP (stand up paddeling).

HIIT betyr High Intensive Intervall Training.

Når vi kombinerer disse to får vi en morsom og meget effektiv trening som utfordrer kroppen på en helt uventet måte – på en flytende matte! For å delta på timen må du være svømmedyktig, siden du kommer til å ramle av – flere ganger…

Onsdager kl. 18.45-19.30 i terapibassenget.

Instruktør: Ingeborg Anna Lund

Se film om timen

Ler mer her

SUPPAMA FUN

Kom og ha det gøy! Suppama FUN er en morsom og leken time på en flytende matte! Timen passer alle, også for barn. Deltakerne kan stå to og to på matta. Her trener man både balanse og kjerne-muskulatur og får seg nok både flere mageplask og en god latter! 

Fredager kl. 17.00-17.45 i terapibassenget.

Instruktør: Sandra Thrane

Les mer her