Småbarnssvømming (1 til 6 år)

Passer for de som er mellom 1 og 6 år. Her blir det mye lek og moro, men også trening på det å bevege seg i vann. For de største blir det svømmeopplæring. 

Småbarnssvømming er delt i to forskjellige grupper: 1-3 år, og familiegruppe. Foreldrene deltar aktivt i timen sammen med barna i bassenget. OBS: Smitteverntiltak: kun en voksen pr. barn pga. gruppestørrelsen (max. 20).

Gruppen for 1 – 3 åringer egner seg for de aller minste, og for barn som har lite erfaring i vannet. Gruppen har fokus på å bli kjent med elementene i svømming gjennom lek. Denne gruppen har en koselig og litt roligere stemning.  

I familiegruppen kan man delta med flere søsken, eller med ett barn. Foreldre er sammen med barna i bassenget. Aldersgruppe 1-6 år. Det blir både felles aktiviteter, sang og lek, samt individuelt tilpasset opplegg.  

 

Kursinformasjon

Grottys svømmeskole og baby- og småbarnssvømming 2021

3. Kursperiode:
  • Uke 35-42 (pause i uke 40)
4. Kursperiode:  
  • Uke 43-49 
  • Mandag- og tirsdagsgruppene tar pause i uke 46. Avslutning i uke 50

Grottys svømmeskole og baby- og småbarnssvømming 2022

1. Kursperiode:
  • Uke 1-9
2. Kursperiode:
  • Uke
Pris: Kr 1.600,- Søskenpris Kr 1.475 ,- (pr. barn) Rabatt: Årskortrabatt (Grottebadet): - 10 % Grupperabatt på babysvømming trinn 1:
  • 5-10 deltakere: - 15 %
  • Påmelding av en gruppe: Ta kontakt med tuulia@grottebadet.no
Rabatter kan ikke kombineres med hverandre. Som kursdeltaker får du følgende rabatter på inngangsbillettene (klikk linken) Med forbehold om endringer Meld deg på

Kontaktperson

Tuulia Laitinen
Teamleder / Sikkerhet / kurs

Send e-post

+47 77 04 17 73

Info

Ansvarlig for babysvømming og småbarnssvømming, svømmekurs for voksne

Instruktør: Babysvømming, Grottys svømmeskole, Småbarnssvømming, Svømmekurs for voksne

Utdannelse: Bachelor i Idrettsvitenskap. Videregående instruktør i svømming, instruktør i baby/småbarnsvømming (Finske svømmeundersvisnings- og livredningsforbund). Instruktør i livredning og beredskap (Bad Park og Idrett).

Erfaring: Tuulia har jobbet med svømmeundervisning fra 2003.

Pågående kurs

Grotty