Instruktører

Tuulia Laitinen
Instruktør livredning

Send e-post +47 77 04 17 73
Info
Ansvarlig for baby- og småbarnssvømming, svømmekurs for voksne, barnehagesvømming livredning, og vanntrening. Utdannelse: Bachelor i Idrettsvitenskap. Videregående instruktør i svømming, instruktør i baby/småbarnsvømming (Finske svømmeundersvisnings- og livredningsforbund). Instruktør i livredning og beredskap (Bad Park og Idrett). Svømme- og livredningsopplæring ute (Høyskolen i Vestlandet). Suppama-instruktør. Erfaring: Tuulia har jobbet med vannaktivitetene og undervisning fra 2003.

Jukka Laitinen
Instruktør Grottys svømmeskole / barnehagesvømming / livredning

Send e-post +47 77 04 17 77
Info
Ansvarlig for Grottys Svømmeskole Utdannelse: Bachelor i Idrettsvitenskap. Videregående instruktør i svømming (Finske svømmeundersvisnings- og livredningsforbund). Instruktør i livredning og beredskap (Bad Park og Idrett). Erfaring: Jukka har jobbet med svømmeundervisning fra 2005.

Linda Nyland
Instruktør Baby- og småbarnssvømming / Grottys svømmeskole / Svømmekurs for voksne (grunnkurs) / privat svømmeundervisning

Info

Utdannelse: Begynnerinstruktør i svømming, Trening i vann og sal (Norges Svømmeforbund). Instruktør i baby/småbarnssvømming og badevakt 1 (Norges Livredningsselskap).

Erfaring: Linda har jobbet med svømmeundervisning fra 2004.

Raqueeba Kristoffersen
Instruktør småbarnssvømming

Info
Instruktør: Småbarnssvømming Utdannelse: Erfaring:

Eirin Cecilie Gabrielsen
Instruktør småbarnssvømming / Grottys svømmeskole

Info

Utdannelse: Grunnskolelærer. Instruktørkurs i baby- og småbarnssvømming (Norges Livredningsselskap), flere instruktør-, trener- og dommerkurs i svømming (Norges Svømmeforbund). 

Erfaring: Eirin har startet babysvømming i Grottebadet. Hun har lang erfaring med nybegynneropplæring for ulike grupper, også på skolesvømming og i Harstad Svømmeklubb. Eirin har jobbet med svømmeopplæring fra 2003.

Ida Nevala
Instruktør Grottys svømmeskole og vanntrening

 

Info

Utdannelse: Bachelor i Idrettsvitenskap. Videregående instruktør i svømming (Finske svømmeundersvisnings- og livredningsforbund).

Erfaring: Ida har jobbet med svømmeundervisning og vanntrening fra 2021

Mads Knutsen
Instruktør svømmekurs for voksne

Info
Utdannelse: Utdannet kroppsøvingslærer. Begynnerinstruktør, videregående instruktør og trener 1 (Norges Svømmeforbund). Erfaring: Mads har svømt aktivt i flere år og har en rekke NM-deltagelser. Har jobbet i Grottebadet siden 2018.

Linn Karoliussen Hvattum
Instruktør barnehagesvømming, Grottys svømmeskole

Info
Utdannelse: Barnehagepedagog med spes.ped. Begynnerinstruktør og viderekommende instruktør i svømming og trener 1 (Norges Svømmeforbund). Instruktør i baby/småbarnssvømming og badevakt 1 (Norges Livredningsselskap). Suppama-instruktør. Erfaring: Linn har jobbet med svømmeundervisning fra 2006.

Lise Thrane
Instruktør vannaerobikk

Info

Utdannelse: Begynnerinstruktør i svømming (Norges Svømmeforbund), Livredning og beredskap (Bad Park og Idrett)

Erfaring: Lise har jobbet med vanntrening fra 2010.

Anna Andersson
Instruktør Grottys Svømmeskole / vanntrening

 

Info

Utdannelse: Begynnerinstruktør i svømming (Norges Svømmeforbund). Livredning og beredskap (Bad Park og Idrett)

Erfaring: Anna har jobbet med vanntrening og svømmeundervisning fra 2015.

No block ID is set