Til vårt team i Grottebadet søker vi driftstekniker i 100% stilling

Grottebadet er Harstads største attraksjon med over 200.000 årlige besøkende. Vårt mål er å være Harstads viktigste arena for velvære, trening og fritidsaktivitet. Grottebadet har fire bassenger, kafe/kjøkken, treningssenter, badstuer mv. Totalt er anlegget vel 5000 kvm, med mange tekniske systemer og anlegg innenfor bassengteknikk, ventilasjon, strøm mv.Vi er en engasjert gjeng med en god bedriftskultur der vi sammen jobber for å levere et godt tilbud til alle våre gjester. Vi har et flott anlegg vi er stolte av og som er en viktig møteplass og arena for trening, lek og god folkehelse.

Som driftstekniker er arbeidsdagen variert med mange oppgaver som skal bidra til at anlegget fungerer på en god måte. I tillegg til vedlikehold og løpende oppfølging er det omfattende kontakt med leverandører, leietakere, gjester og ansatte hvor vi ønsker å levere god service og fleksibilitet.

Vi ønsker oss en serviceorientert, fleksibel og allsidig driftstekniker/vaktmester som ønsker en variert og hektisk hverdag med mange ulike oppgaver og utfordringer.

Vi søker deg med teknisk forståelse og innsikt. Du er ryddig og systematisk, gjerne med erfaring som mekaniker eller håndverker, eller annet praktisk arbeid.

Du vil jobbe mye selvstendig og må være løsningsorientert, strukturert og ansvarsbevisst.

Vi jobber godt sammen som team og ser etter en som samarbeider godt og liker å løse utfordringer i team.

Er du den vi ser etter?

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kjetil Christoffersen. Epost: kjetil@grottebadet.no eller på tlf. 90 67 23 10.

Søknad sendes på oppgitt epost.

Søknadsfrist: 23.09.2022