Tuulia til 7. plass i NM i vannsklie!

Lørdag 30.mars ble det arrangert NM i vannsklie i Skien Fritidspark. NM i vannsklie arrangeres av badelandene.no. I år var det sjuende gang og det var totalt 71 deltakere, som hadde kvalifisert seg fra 21 badeland i hele landet. Nivået i vannskliesporten har økt enormt ila. de disse sju årene, og for å heve seg i toppen i NM kreves det både gode vannsklie-egenskaper, erfaring og teknikk.

Grottebadet stilte sterkt med fem deltakere. Med på «Team Grottebadet» hadde vi veteranene Mads Knutsen og Olav Kemp Hansen, som deltok henholdsvis i sitt femte og tredje NM. Knut Dragland, Tuulia Laitinen og Anna Rørnes deltok i sitt første NM.

I dameklassen gjorde Tuulia og Anna solid innsats. Etter innledende runder var Tuulia på 4. plass og Anna 18. plass. 12 beste tider gikk til finalen. I en jevn finalerunde klarte Tuulia å kjøre til sterk 7.plass. Anna kom på 18. plass av totalt 30 deltakere i dameklassen.

I herreklassen presterte Mads best og var bare 0,1 sekunder fra finaleplass. Til slutt ble det 18. plass. Knut kom på 28. plass og Olav 38. plass av totalt 46 deltakere i herreklassen.

Det deles også en vandrepokal til det laget, som har best sammenlagt tid for herre og dame etter innledende runder. I år var det Pirbadet i Trondheim som vant pokalen, Grottebadet kom på sjette plass.

Se alle resultater på bildene 🙂

Grottebadet gratulere alle deltakere for god innsats. Vi gleder oss allerede til NM 2020 – i Tromsøbadet! Kvalifisering i Grottebadet blir arrangert rundt februar 2020.

 

Mer info om NM i vannsklie:

https://www.skienfritidspark.no/om-oss/aktuelt/nm-i-vannsklie

https://www.facebook.com/events/2114581341965843/

http://badelandene.no/nm-vannsklie-2019/