Hvordan påvirker stenging meg som kunde?

NÅR ÅPNER GROTTEBADET IGJEN?

Grottebadet er for øyeblikket pålagt av myndighetene til å holde midlertidig stengt frem til 15. juni.

På regjeringens pressekonferanse 7.mai 2020 ble det kjent at fra og med 15. juni er intensjonen å åpne badeland og svømmehaller generelt for publikum. Dette forutsatt at helsemyndighetene i samarbeid med bransjen har kommet frem til forsvarlige smittevernstiltak. Vi skal nå bruke tiden på å se hvordan vi kan få dette til på en trygg og forsvarlig måte, samt at vi jobber med å få til en bransjeveileder for badeland i Norge. Vi ser frem til å kunne tilby hyggelige og trygge opplevelser i Grottebadet når tiden er inne for det. Mer informasjon kommer fortløpende, både på vår nettside og i sosiale medier.

 

AVTALEGIRO:

Alle avtalegiroer i Grottebadet er fryst i perioden Grottebadet er stengt.

 

ÅRSKORT (KONTANTBETALING):

Kontantbetalt årskort vil automatisk bli forlenget en periode tilsvarende stengeperioden til Grottebadet. Du trenger ikke å foreta deg noe.

 

KLIPPEKORT:

Gyldighetsperioden blir forlenget tilsvarende perioden Grottebadet er stengt. Dette blir gjort i resepsjonen.

 

GAVEKORT:

Alle gavekort som har utløpsdato i perioden Grottebadet er stengt blir forlenget. Nærmere informasjon om dette kommer her på hjemmesiden.

 

KURS:

Alle kurs våren 2020 er avlyst. Kursdeltakere holdes informert via e-post. Ikke fått e-post fra oss? Sjekk søppelmailen 😉

 

Selv om Grottebadet er stengt er det mye som skjer i anlegget. For å se hva vi gjør kan du følge oss på Facebook 😊